Dersom du fyller dagene med lange fotturer, fisketurer og kulturelle opplevelser på muséer mens du er i Aurlandsdalen, er det deilig å bare kunne slappe av når du endelig kommer tilbake til hytten eller hotellrommet. Vi skal nå gi deg tips til avslappende aktiviteter du kan bedrive mens du er på ferie i den vakre dalen.

Moro med spill på mobilen

Hvis du har tilgang til Wi-Fi eller har stabilt mobilt Internett, vil du ha utrolig mange muligheter når det kommer til underholdning. Du kan for eksempel spille på Mummys Gold mobil kasino via mobiltelefonen din, og teste ut spill som Ariana, CashVille, Ladies Nite eller Jacks or Better. Her finner du alt fra bordspill til spennende spilleautomater. Det å spille fra mobilen er både enkelt, fleksibelt og spennende. Du kan spille fra mobilen så lenge du har Internett, så det har ingenting å si om du er på hytten eller ute på fisketur. Slapp av etter en lang dag med spill på mobilen, og få mulighet til å vinne litt penger i samme sleng!

Bruk mobilen til å streame serier

Mobilen kan brukes til så mye mer enn å bare ringe og sende tekstmeldinger. Dagens smarttelefoner kan – foruten spilling på nett – brukes til å høre på musikk eller streame serier. Hvis du abonnerer på Netflix, kan du laste ned en egen app og se på serier direkte fra mobilen. Dette gir deg anledning til å slappe av etter en lang dag med hiking og fiske i Aurlandsdalen.

Ring noen du er glad i

Er du på ferie i Aurlandsdalen er det også greit å kunne ringe hjem til kjente og kjære for å fortelle om alt du har opplevd i løpet av dagen. Kanskje du til og med kan sende dem noen bilder på MMS eller via Messenger? Du kan også dele bildene dine i sosiale medier.